
CA
3
CONVENCIONAL
Per cuinar qualsevol plat només en un prestatge.
GRILL
Per rostir carn, broquetes, salsitxes i verdures
gratinades o per torrar pa. Quan rostiu carn, feu servir
la safata de degoteig per recollir els sucs de la cocció:
Col·loqueu la safata en qualsevol dels nivells de sota de la
reixeta i afegiu-hi 500 ml d’aigua potable.
VENTILACIÓ FORÇADA
Per cuinar aliments diferents que requereixen la
mateixa temperatura de cocció en diferents prestatges
(màxim tres) al mateix temps. Aquesta funció permet coure
els aliments sense que se’n barregin les olors.
FORN DE CONVECCIÓ
Per cuinar carn, coure pastissos amb farciments o
rostir verdures farcides en un sol prestatge. Aquesta funció
fa servir una circulació de l’aire suau i intermitent per evitar
que els aliments s’assequin massa.
FUNCIONS 6
TH
SENSE
CASSOLA
Aquesta funció selecciona automàticament el
millor mode i temperatura de cocció per a plats de
pasta.
CARN
Aquesta funció selecciona automàticament
el millor mode i temperatura de cocció per a carn.
Aquesta funció activa de manera intermitent el
ventilador a una velocitat baixa per evitar que els
aliments s’assequin massa.
MAXI COCCIÓ
Aquesta funció selecciona automàticament
el millor mode i temperatura de cocció per cuinar
peces de carn de mida gran (més de 2,5 kg). Es
recomana tombar la carn durant la cocció perquè els
dos costats es daurin de manera uniforme. És millor
que, de tant en tant, regueu la carn per evitar que
s’assequi.
PA
Aquesta funció selecciona automàticament el
millor mode i temperatura de cocció per a qualsevol
tipus de pa.
PIZZA
Aquesta funció selecciona automàticament el
millor mode i temperatura de cocció per a qualsevol
tipus de pizza.
PASTISSOS
Aquesta funció selecciona automàticament el
millor mode i temperatura de cocció per a qualsevol
tipus de pastís.
FUNCIONS ESPECIALS
PREESCALFAMENT RÀPID
Per preescalfar el forn ràpidament. Un cop
finalitzat el preescalfament, el forn seleccionarà la
funció «Convencional» automàticament. Espereu
fins al final del preescalfament abans de col·locar
aliments al forn.
TURBO GRILL
Per rostir peces grans de carn (cuixes, rosbif,
pollastres). Recomanem fer servir la safata de
degoteig per recollir els sucs de la cocció: Col·loqueu
el recipient en qualsevol dels nivells de sota de
la reixeta i afegiu-hi 500 ml d’aigua potable. L’ast
giratori (si n’hi ha) es pot fer servir amb aquesta
funció.
ECO VENTILACIÓ FORÇADA*
Per cuinar carn rostida farcida i filets de
carn al mateix prestatge. La circulació d’aire suau
i intermitent evita que els aliments s’assequin en
excés. Quan s’estigui fent servir aquesta funció ECO,
el llum romandrà apagat durant la cocció. Per fer
servir el cicle ECO i optimitzar el consum d’energia,
no obriu la porta del forn fins que no finalitzi la
cocció dels aliments.
MANTENIR CALENT
Per mantenir el menjar acabat de cuinar calent
i cruixent.
LLEVADA
Per comprovar de manera òptima les masses
dolces o salades. Per mantenir la qualitat de la
llevada, no activeu la funció si el forn encara està
calent després d’un cicle de cocció.
NETEJA AUTOMÀTICA - PYRO
Per eliminar les esquitxades de la cocció amb
un cicle a temperatura molt alta (500°C aprox.).
Hi ha dos cicles d’autoneteja disponibles: El cicle
més complet (PYRO) i un cicle més curt (ECO). És
recomanable fer servir el cicle més ràpid a intervals
regulars i el cicle complet només quan el forn estigui
molt brut.
FUNCIONS
* Funció utilitzada com a referència de la declaració
d’eciència energètica de conformitat amb la normativa (EU)
Núm. 65/2014
Comentarios a estos manuales