Whirlpool MS 998 IX HA Guía de uso y cuidado Pagina 23

  • Descarga
  • Añadir a mis manuales
  • Imprimir
  • Pagina
    / 32
  • Tabla de contenidos
  • MARCADORES
  • Valorado. / 5. Basado en revisión del cliente
Vista de pagina 22
23
CA
RECEPTA DURADA NIVELLS I ACCESSORIS Notes
GUARNICIONS
Pastanagues 20-30
3 1
Colior 20-30
3 1
Tallar a trossos
Blat de moro en panotxa 20-30
3 1
Mongeta tendra 20-30
3 1
Pebrots al vapor 8-12
3 1
Tallar a trossos
Carbassó al vapor 5-10
2
Espàrrecs 20-30
3 1
Carxofes 40-55
3 1
Cols de Brussel·les 20-35
3 1
Patates a grills 30-40
2
Patates fregides, congelades 15-25
2
Remeneu quan us ho indiqui. Condimenteu amb sal
abans de servir
PIZZA I PASTISSOS SALATS
Pizza gruixuda, congelada 12-20
2
Poseu-ho al forn quan us ho indiqui
Pizza na, congelada
8-12
2
Poseu-ho al forn quan us ho indiqui
Pizza, refrigerada
7-12
2
Poseu-ho al forn quan us ho indiqui
Pizza, casolana
12-18
2
Prepareu una massa amb 150 ml d’aigua, 15 g de
llevat fresc, 200-225 g de farina, sal i oli. Deixeu
que la massa creixi. Estireu la massa en una safata
d’enfornar untada amb mantega. Afegiu-hi els
ingredients que vulgueu, com ara tomàquet,
mozzarella i pernil. Poseu-ho al forn quan us ho
indiqui.
Quiche
30-45
2
Feu la base de la massa amb (250 g de farina, 150
g de mantega + 2 cullerades i mitja d’aigua) o feu
servir una base de massa preparada (400 - 450 g).
Ompliu el motlle amb la massa de la base. Afegiu-
hi un farcit de 200 g de pernil i 175 g de formatge i
poseu-hi 3 ous barrejats amb 300 ml de nata. Poseu-
ho al forn quan us ho indiqui.
Quiche congelada 20-30
2
Poseu-ho al forn quan us ho indiqui
Reixeta Recipients per a forn a la graella Safata de degoteig Safata de cocció al vapor Sonda (opcional)
Vista de pagina 22
1 2 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 31 32

Comentarios a estos manuales

Sin comentarios