
25
CA
RECEPTES PROVADES
CONSERVES
ALIMENTS QUANTITAT TEMPS
(MIN)
NIVELLS I ACCESSORIS
VERDURES
1 l 40-120
3 2/1
500 ml 25-105
3 2/1
FRUITA
1 l 30-50
3 2/1
500 ml 15-35
3 2/1
Reixeta Recipients per a forn a la graella Safata de degoteig Safata de cocció al vapor Sonda (opcional)
Vapor Ventilació forçada Ventilació forçada + Vapor Acabat
Compilada pels òrgans de certificació de conformitat amb les normes IEC 60350-1
Recepta Funció
Temps de
cocció (min)
Temperatura (°C) Preescalf. Accessoris
Galetes de mantega 30-35 150 No
Pastissets 18-20 170 Sí
Pa de pessic sense greix 33-35 160 No
Pastís de poma 65-70 160-170 Sí
Bròcoli (500 g) 15-18 100 -
2
Bròcoli (300 g) 12-15 100 -
2
Pèsols congelats (2 kg) 25-30 100 -
2
Comentarios a estos manuales