Whirlpool MS 998 IX HA Guía de uso y cuidado Pagina 24

  • Descarga
  • Añadir a mis manuales
  • Imprimir
  • Pagina
    / 32
  • Tabla de contenidos
  • MARCADORES
  • Valorado. / 5. Basado en revisión del cliente
Vista de pagina 23
24
RECEPTA DURADA NIVELLS I ACCESSORIS Notes
PA/PASTISSOS
Barra de pa 30-40
2
Feu una massa, col·loqueu-la en un motllo per a pa i
espereu que pugi. Poseu-ho al forn quan us ho indiqui.
Barretes 10-15
2
Feu una massa, col·loqueu-la en una safata denfornar i
espereu que pugi: Recomanem fer servir 150 ml d’aigua i
200-225 g de farina. Poseu-ho al forn quan us ho indiqui.
Panets congelats 10-13
2
Poseu-ho al forn quan us ho indiqui.
Panets precuinats 8-10
2
Poseu-ho al forn quan us ho indiqui.
Barretes envasades 10-14
2
4-6 unitats. Poseu-ho al forn quan us ho indiqui.
Galetes 10-15
2
Poseu-ho al forn quan us ho indiqui.
Merengues 50-60
2
Barregeu 2 clares d’ou amb 80 g de sucre i 100 g de
coco en pols. Afegiu-hi essència de vainilla i ametlla. Feu
20-24 cercles sobre el paper de forn o en una safata de
forn untada amb mantega. Poseu-ho al forn quan us ho
indiqui.
Magdalenes 15-20
2
Prepareu una massa per a 16-18 magdalenes i aboqueu-la
als motlles de paper. Poseu-ho al forn quan us ho indiqui.
Pa de pessic 35-50
2
Prepareu una massa de 700-800 g en total. Poseu-ho al
forn quan us ho indiqui.
Pa de llet 9-13
2
OUS
Durs
15-18
3
1
Si preferiu menjar els ous freds, poseu-los en aigua freda
abans de servir-los.
Mitjà
12-15
3
1
Passat per aigua
9-12
3
1
POSTRES
Compota de fruites 10-20
3
1
Talleu la fruita a trossos.
Pastís de fruita
congelat precuinat
15-20
2
Pastís de fruita 20-30
2
Feu la base de la massa amb 180 g de farina, 125 g de
mantega i 1 ou. Poseu la base de la massa a la safata Crisp,
afegiu-hi 700-800 g de poma laminada i poseu-hi sucre i
canyella
Sué 35-50
2
Feu una massa condimentada amb llimona, xocolata o
fruita i aboqueu-la en un plat de vores altes.
Pomes al forn 20-30
2
Traieu els cors i farciu-les amb massapà o una barreja de
canyella, sucre i mantega.
Crema cremada 20-30
2
1
Per a quatre racions: Barregeu 2 rovells d’ou i 2 ous
sencers amb 3 cullerades de sucre i vainilla. Escalfeu 100
ml de nata + 200 ml de llet i barregeu-ho amb els ous (o
feu servir la vostra recepta preferida). Aboqueu la barreja
en motlles individuals i cobriu-los amb lm transparent.
Reixeta Recipients per a forn a la graella Safata de degoteig Safata de cocció al vapor Sonda (opcional)
Vista de pagina 23
1 2 ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32

Comentarios a estos manuales

Sin comentarios